Posiłek przy wspólnym stole to okazja do budowania trwałych relacji. Tym bardziej, jeśli wcześniej potrawy zostały wspólnie przygotowane. Studio kulinarne to przestrzeń integracji biznesowej, w której – w otwartej kuchni – tworzą się nie tylko relacje, ale przede wszystkim smaki i wspomnienia.
Studio kulinarne to nowość na rynku spotkań biznesowych. Otwarte w 2018 roku z przeznaczeniem na nowatorskie formy spotkań integracyjnych jest przestrzenią, w której podczas warsztatów kulinarnych uczestnicy odbywają niezwykłą podróż do świata smaków, zapachów, kolorów, kreatywności, technik kulinarnych i dobrej zabawy.
Przeszklone studio kulinarne z widokiem na jezioro oraz osobnym wejściem zaprojektowaliśmy tak, aby przyciągało dobrymi wibracjami. Wyposażenie kuchenne, drink bar i patio, na którym można organizować letnie spotkania dla nawet 60 osób sprawiają, że Studio Kulinarne dla biznesu jest miejscem cieszącym się rosnącym zainteresowaniem wśród firm z okolic Warszawy.
W arkana kuchni świata Gości wprowadza Szef Kuchni Hotelu Afrodyta i jego zespół. Uczestnicy mogą poznać smaki kuchni hiszpańskiej, włoskiej, tajskiej, polskiej, tworzą dania świąteczne lub uczą się gotować potrawy z ryb i owoców morza oraz robić przetwory do domowej spiżarni. Zwieńczeniem warsztatów jest wspólna degustacja.
Nasze Studio Kulinarne zbudowaliśmy wokół idei dobrego smaku i jedzenia, tworząc przestrzeń kompletnie wyposażoną. Studio posiada: