Podwędzany tatar wołowy z marynowanymi rydzami z naszej spiżarni, siekane pikle
Rydze smażone z natką pietruszki, plasterki czosnku, grzanka pietruszkowa
Mus z ciecierzycy z karmelizowanymi mini warzywami, oliwa pietruszkowa
Pielmieni z kwaśną śmietaną lub masłem i majerankiem
Sałata z krewetkami w winnej emulsji podana z melonem i granatem.
Sałaty mogą być przygotowane w wersji wegetariańskiej.
Chrupiące sałaty z plastrami ciepłej wołowiny, gruszką i pleśniowym serem.
Sałaty mogą być przygotowane w wersji wegetariańskiej.
Papardelle z pieczonym rostbefem i grzybami.
Pasty mogą być przygotowane w wersji wegetariańskiej.
Farfalle z łososiem w kremowym sosie z zielonym pieprzem.
Pasty mogą być przygotowane w wersji wegetariańskiej.
Orientalna zupa z mlekiem kokosowym z kurczakiem, warzywa z kolendrą.
Danie można przygotować w wersji wegetariańskiej i wegańskiej.
Consomme z borowików z kładzionymi kluskami, krojone rydze.
Danie można przygotować w wersji wegetariańskiej.
Rosół z wiejskiej kury z makaronem.
Filet z sandacza z puree z selera, karmelizowane warzywa, gotowane ziemniaki.
Łosoś z grilla z blanszowaną cukinią, gnocchi z suszonymi pomidorami.
Miętus ze smażoną czarną soczewicą, zielony groszek, kuskus.
Stek z polędwicy wołowej z grillowanymi warzywami, blanszowany szpinak z pomidorkami cherry, frytki.
Udo z królika duszone w śmietanie, karmelizowana marchewka, groszek cukrowy, ziemniak gotowany.
Golonka wieprzowa z puree ziemniaczanym, sałatka z ogórka kiszonego.
O dania wegetariańskie i wegańskie zapytaj kelnera.
Beza z kremem pomarańczowym i truskawkowym musem.
Tort z czekoladowym mascarpone z wiśniami nasączonymi domową nalewką.
Creme brulee.
Ciasto francuskie z kremem waniliowym i owocami.
Aby świadczyć usługi na najwyższym poziomie, Serwis wykorzystuje pliki cookies zapisywane w pamięci przeglądarki. Szczegółowe informacje na temat celu ich używania oraz możliwość zmian ustawień plików cookies znajdują się w Polityce prywatności.
Klikając AKCEPTUJĘ WSZYSTKIE, wyrażasz zgodę na korzystanie z technologii takich jak cookies i na przetwarzanie przez Flis Pierzchała Sp.J., Letniskowa 4a, Tartak Brzózki, 96-325, Radziejowice Twoich danych osobowych zbieranych w Internecie, takich jak adresy IP i identyfikatory plików cookie, w celach marketingowych (w tym do zautomatyzowanego dopasowania reklam do Twoich zainteresowań i mierzenia ich skuteczności). Zmiany ustawień plików cookies możesz dokonać w ustawieniach.