Hotel Afrodyta Business & Spa, Radziejowice

POLSKA KUCHNIA Zioła z własnego ogródka

Restauracja

Restauracja

Restauracja

Restauracja

Najlepsza cena tylko u nas
07 sie' 20
08 sie' 20
  1. Strona główna
  2. Restauracja
Kuchnia pełna smaku
Wyrafinowane kompozycje kulinarne

Restauracja Hotelu Afrodyta**** Business & SPA to klimatyczna przestrzeń pełna smaków i aromatów.

Rezerwacja stolika? (kliknij tutaj)

Kameralna atmosfera, komfortowy układ oraz wspaniałe dania serwowane przez naszego Szefa Kuchni - Waldemara Kosowskiego sprawiają, że restauracja to nasz kolejny atut, przyciągający Gości, pragnących skosztować naszych specjałów.

 

Bufet doskonały
Rozpocznij dzień w dobrym nastroju

Jakość serwowanych śniadań świadczy o klasie hotelu. Dlatego dokładamy starań, aby nasz śniadaniowy bufet w pełni odpowiadał gustom naszych Gości. Serwujemy zarówno dania na ciepło (naleśniki, fasolka, parówki, jajka), jak i klasyczne propozycje śniadaniowe (nabiał, wędliny), owoce, warzywa. W soboty kucharz na żywo przygotowuje znakomite omlety oraz gofry.

Pyszna zabawa
Przypomnij sobie smaki dzieciństwa

Dbamy o zadowolenie naszych najmłodszych Gości, dlatego specjalne menu dla dzieci tworzymy, kierując się ich oczekiwaniami, a przede wszystkim upodobaniami kulinarnymi. Tym bardziej cieszy nas wielki apetyt, z jakim dzieci zjadają nasze paluszki rybne, dania z kurczakiem, racuchy i placki ziemniaczane oraz śniadaniowy hit – świeże gofry.

Uśmiech i zadowolenie Gościa jest dla mnie największą nagrodą po całym dniu pracy.

Kierownik Recepcji

Każdy Klient jest inny, ma inne oczekiwania, chce aby jego wydarzenie było wyjątkowe. My staramy się te potrzeby realizować.

Wszystko zaczyna się od rozmowy

Chcę, aby goście W SPA byli otoczeni przez uśmiechniętych, przyjaznych terapeutów oraz kosmetologów. Oferujemy atmosferę pełną komfortu, relaksu oraz opiekuńczości.

Kierownik SPA

Organizacja dużych konferencji, eventów czy spotkań to czasami nie lada wyzwanie.
Ja bardzo lubię wyzwania i to jest to co mnie nakręca. Im bardziej skomplikowane wydarzenie, tym większa satysfakcja po realizacji.

Za-ca Kierownika Działu Sprzedaży

Hotel rozwijał się z biegiem czasu a z nim ja. Utożsamiam się z Afrodytą czuję , że to jest właśnie moje przysłowiowe miejsce na ziemi. Ja tu po prostu lubię i chcę być.

Kierownik Działu Sprzedaży

Każdy dzień odkrywa nowe oblicze Afrodyty. Jestem tu po to by uchwycić i pokazać Wam je wszystkie.

Social Media Junior

Każdego z Gości traktuję jakbym przyjmował go w swoim domu.To moja zasada.

Szef Kuchni

Dla mnie dobra organizacja pracy to podstawa. Dbam o to,aby każdy pokój w naszym hotelu przeszedł test białej rękawiczki perfekcyjnie.

Kierownik Pionu Hotelowego

Bardzo cenię sobie współpracę z naszym profesjonalnym, miłym i gotowym sprostać każdemu wyzwaniu zespołem pracowników. I tylko czasem żałuję, że mój bezpośredni kontakt z klientami jest tak ograniczony..

Spec. ds. kadrowo-płacowych

Jestem świeżym nabytkiem Afrodyty, ale to miejsce urzekło mnie już dawno temu. Zawsze sobie myślałam, że fajnie byłoby kiedyś tu pracować i kilka lat później - jestem :) Dbam o organizację spotkań biznesowych najlepiej jak potrafię!

Uśmiechaj się i uśmiechem zarażaj innych... to zasada, która króluje u mnie w życiu codziennym. Praca na recepcji spa daje mi możliwość przekazania tych pozytywnych wibracji Gościom. 

Izabela Kłosowska

Praca w SPA dla mnie to nie tylko obowiązki. To pasja, dająca mi siłę i energię, którą chcę przekazywać i zarażać naszych Gości. To chęć poznawania nowych ludzi, ich potrzeb i problemów. To dawanie siebie innym.

Anna Fedorowicz

Ten wyjątkowy hotel staramy się prowadzić wrażliwie, by doświadczenia z każdego pobytu w Afrodycie były okazją do późniejszych dobrych wspomnień w rodzinnym gronie. Tego wszystkim Gościom życzymy.

Maciej Straus

Jest takie powiedzenie „nie jest źle ale dobrze wygląda inaczej”. Ludzie z którymi pracuje oraz Goście hotelowi sprawiają, że mamy frajdę z budowania atmosfery.

Robert Stępniak

W pracy łącze moje dwie pasje kuchnie i podróże. Naszych Gości zabieram w kulinarną podróż dookoła świata i talerza, serwując dania inspirowane kuchniami świata.

Marcin Ośka
Zobacz na mapie
Newsletter
Ta strona używa COOKIES.

Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Więcej w Polityce prywatności.

OK, zamknij