siekany ze szczypiorkiem i fioletowym ziemniakiem
z drobno siekanymi dodatkami
z sałatką wakame
z cukinią i szpinakiem
z rucolą i marynowaną dynią
z natką pietruszki i plasterkami czosnku
ze szparagami, szpinakiem i pomidorkami cherry
z kurczakiem i warzywami z kolendrą
z cieciorką karmelizowaną miodem
z blanszowaną cukinią , gnochci z suszonymi pomidorami
na pieczonych warzywach z boczniakami i szpinakiem z frytkami belgijskimi
w duszonym szpinaku z cebulką i zielonym pieprzem
ze smażonym makaronem ryżowym z warzywami i żółtym curry
w czerwonym winie, podane z puree pomarańczowo marchewkowym i opiekanymi ziemniakami
z puree ziemniaczano musztardowym i sałatką z kiszonego ogórka
i musem pistacjowo śmietankowym
Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Więcej w Polityce prywatności.
OK, zamknij