z drobno siekanymi dodatkami
z musem tuńczyka i tapenadą z czarnej oliwki
(małe pierożki z mięsnym farszem )
z natką pietruszki i plasterkami czosnku
ze szparagami, szpinakiem i pomidorkami cherry
z papryczkami chilli ,selerem naciowym i pomidorami
z kurczakiem i warzywami z kolendrą
w dwóch kolorach z grzanką tymiankową
na musie z pomidorowo koperkowym z białymi szparagami i kaszą bulgur
z blanszowaną cukinią , gnochci z suszonymi pomidorami
z bobem i marchewką / sos z nasion kaparów/puree ziemniaczane
na pieczonych warzywach z boczniakami i szpinakiem z frytkami belgijskimi
podany z ziemniakami z wody lub z frytkami i zasmażaną kapustą
z ciepłą sałatką z selera naciowego , jarmużu i ryżem
Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Więcej w Polityce prywatności.
OK, zamknij