Podwędzany tatar wołowy serwowany z drobno siekanymi dodatkami i żółtkiem, podawany z pieczywem
Śledź w oleju lnianym, serwowany z cebulą, burakami i gorącym ziemniakiem
„Tatar” z suszonych pomidorów, ogórka i awokado, podawany z pieczywem
Pierogi z pieczoną kaczką, podane w esencjonalnym bulionie z warzywami i suszoną żurawiną (2 szt.)
Kartacze z mięsem podane na sosie ze świeżego ogórka, z chrustem z boczku
Rydze duszone w maśle klarowanym z natką pietruszki i czosnkiem, podane z grzanką pietruszkową
Dostępna w wersji wegańskiej lub wegetariańskiej.
Dostępna w wersji wegańskiej lub wegetariańskiej.
Dostępna w wersji wegańskiej lub wegetariańskiej.
Dostępna w wersji wegańskiej lub wegetariańskiej.
Dostępne w wersji wegetarianskiej.
Aby świadczyć usługi na najwyższym poziomie, Serwis wykorzystuje pliki cookies zapisywane w pamięci przeglądarki. Szczegółowe informacje na temat celu ich używania oraz możliwość zmian ustawień plików cookies znajdują się w Polityce prywatności.
Klikając AKCEPTUJĘ WSZYSTKIE, wyrażasz zgodę na korzystanie z technologii takich jak cookies i na przetwarzanie przez Flis Pierzchała Sp.J., Letniskowa 4a, Tartak Brzózki, 96-325, Radziejowice Twoich danych osobowych zbieranych w Internecie, takich jak adresy IP i identyfikatory plików cookie, w celach marketingowych (w tym do zautomatyzowanego dopasowania reklam do Twoich zainteresowań i mierzenia ich skuteczności). Zmiany ustawień plików cookies możesz dokonać w ustawieniach.